"Unik " Store Massage lyset

Klinta

Tidsbegrenset tilbud:
kr 142.35 kr 219.00
Merke:
Beskrivelse

"Unik" 

Unik:

Folk opplever dufter annerledes. Hudprodukter lukter annerledes på forskjellige mennesker. Noen ganger mer og noen ganger mindre. Men Unik er unik. Denne enkle sammensetningen av dufter er spesiell i sin art ved at den varierer ekstremt mye avhengig av brukeren og luktesansen. Den samme kremete klikken lukter søt appelsin på den ene personen, mørk musk på den andre og noe annet på den tredje. Og varierer også i både styrke og permeabilitet. Klinta har valgt å ikke gi denne duften navn etter ingredienser eller aromaer, men i stedet kalle den unik. For det er rett og slett hva det er.

♥︎ Klinta

♥︎ Cruelty Free

♥︎ Made in Europe

♥︎ Vegan

♥︎ Palm oil free

Store Massage lyset er originalen og også den mest populære. Det store massasje- og duft lyset har en forbrenningstid på ca 40 timer og er i en samling nøye utvalgte dufter, alle med samme fantastiske base. Alltid vegetabilske ingredienser som du kan bruke på huden med god samvittighet.

Duft og massage lysene i fra Klinta er 90 % gjort for hånd. Ettersom det er så stor prosent håndarbeid så medfører også dette til arbeid til flere personer ♥︎

Basene i Klinta lysene er fornyelsesbare, kompostbare og levende resurser, vegetabilske matoljer (soya, kokos og raps ) og vekst baserte og etisk framstillet.

Utover dette så er det noen dråper eteriske oljer eller parfyme oljer. Ingenting annet.

All Klintas hjemmeduft er fremstillet med stor omtanke for miljø, etikk og selvfølgelig kvalitet.

Veken i lyset er blyfri og består av papir med en ørliten overflate med ubehandlet bomull og er ikke behandlet flytende brennstoff. 

Duft oljene er de eteriske oljene produseres i Europa med unntak av enkelte eteriske oljer som produseres i India.

Resultatet er en vegansk, velduftende og håndgjort kolleksjon, uten parabener, sulfater, farge emner og andre kunstige ingredienser. 

Produktene er IKKE testet på dyr. 

Hør gjerne Klintas fine historie

Produktdetaljer
KO292
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 79.00
Fusion - Tester 37 ml  " Sacred sage " Prøveboks. Mengde passer til små ting som feks en liten krakk ! * En miljøbevisst formulering,  * Innebygget topplakk * Null VOC og praktisk talt luktfri.  *...
Lukk
Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Meny

Innstillinger