"Sandeltre"

Klinta

Tidsbegrenset tilbud:
kr 197.10 kr 219.00
Merke:
Beskrivelse

Klinta Duft olje 50 ml

Sandeltre :

En klassisk duft som ofte blandes med søtere oljer. I Klintas samling er den imidlertid alene - En varm og krydret duft med sterke undertoner av tre og røyk. Denne minst søte, men veldig sofistikerte duften i hele Klintas utvalg, passer både menn og kvinner.

Klinta's Fragrance Sticks har de samme milde og rene duftegenskapene som Massasjelysene, og Klinta velger å gå på samme «vei» som de har gjort så langt, nemlig de naturlige og miljøvennlige. I motsetning til mange andre duftpinner som for det meste består av alkohol eller glykol, har Klinta gravd litt dypere og funnet en vegetabilsk olje med like gode duftbærende egenskaper som alkohol, men uten den sterkt alkoholholdige dampen. Klinta's Fragrance Sticks er basert på soyabønneolje, en lett voksende og raskt voksende bønne som er helt fornybar. Deretter tilsettes enten essensiell olje eller duftolje.

Stokkene er laget av en spesiell type rotting med små kanaler som suger opp oljen og sprer den ut i rommet. Duftende pinner er enkle å bruke og et godt supplement til Klintas massasjelys. Legg pinnene i oljen. Hvis du vil ha mindre duft, bruk færre pinner. Hvis du vil ha mer duft, snu pinnene litt innimellom.  Oljen er vanligvis i omtrent 2-6 måneder, men det avhenger mye av luftfuktigheten i rommet og mulige trekk.

Hør gjerne Klintas fine historie

Produktdetaljer
KO926
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
16 andre produkter i samme kategori:
kr 599.00
Kommer snart- Forhåndsbestill gjerne. Ved forhåndsbestilling og du har flere varer i ordren så sendes alt samlet når varen ankommer butikk " Eklaholm Art Nouveau " str 42x17 cm Grønn Eklaholm serien Karl Fredrik...
Lukk
Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Meny

Innstillinger