Coastal Blue 330 gram

Tidsbegrenset tilbud:
kr 269.40 kr 449.00
Beskrivelse

Milk Paint By Fusion

Skrevet av Fusion Milk paint :

Melkemaling: Møt uendelige muligheter

Vi vender oppfatningen av melkemaling på hodet! Vi presenterer Milk Paint av Fusion - en ny serie kuraterte mix-and-go-nyanser designet for å gi et øyeblikkelig fargestyrke i rommet ditt. Melkemaling, laget moderne. La oss vise deg alle mulighetene Milk Paint har å tilby, og endre noen av de forutinntatte forestillingene du har om melkemaling.

Du kan si at vi brenner for melkemaling - og med god grunn. Det er kjernen i hva vi gjør og hvordan vi startet for 30 år siden. Siden den gang har oppskriften vår vært uendret - de samme ekstra fine pigmentene og råvarene. Dette har vært en total spillveksler for et så historisk produkt - og det er nå enklere enn noensinne å blande og gå, og få den ultra-slitesterke overflaten av melkemaling er kjent for.

Det er enklere enn å lage din morgen Shake!

Å bruke vår melkemaling er enklere enn å lage proteinproteinet ditt - bare tilsett vann og rør. Det er så enkelt!

Så er du klar til å piske opp en mengde melkemaling?

ANVEND MELKMALING!

* Tips: Påføring av melkemaling på en overflate som ikke er matt eller tre overflate? Bonding Agent gjør det umulige mulig! Vær trygg på å vite at det ikke blir flis, flassing eller peeling. Bland 1 del limmiddel i 1 del maling før påføring.

1 Bland det

Kombiner 1 del vann til 1 del pulver og rør i 1 minutt.

2 Mal det

Bruk male pensel på overflaten med en hvilken som helst børste. Hvert strøk tørker i løpet av 15-30 minutter (yep - raskt!) Og kan belegges på nytt umiddelbart etter tørking.

3 Fullfør det

Påfør et topplakk for å forsegle melkemaling og få frem den sanne fargedypen! Dette vil også beskytte lakken din for en finish som varer i generasjoner. Hampolje og møbelvoks er gode, brukervennlige alternativer!

Tips til finisher :

Det siste trinnet ditt med Milk Paint-prosjektet ditt vil være å legge til et toppstrøk du ønsker. Påfør et topplakk for å forsegle melkemaling og få frem den sanne fargedypen! Dette vil også beskytte lakken din for en finish som varer i generasjoner. 

Hampolje og møbelvoks er veldig enkle å bruke! Hvis du leter etter mer holdbarhet, vil vi anbefale å bruke Stain and Finishing Oil . Det siste trinnet ditt med Milk Paint-prosjektet ditt vil være å legge til et toppstrøk du ønsker.

 

Hvordan velge en topplakk:

For prosjekter som er dagligdags, men som krever begrenset vask og sjelden kommer i kontakt med vann, anbefaler vi hampolje eller møbelvoks.

For prosjekter som krever vask eller høyere holdbarhet, anbefaler vi vår  Stain and Finishing Oil *. Merk at disse vil gi guling til fargen din

For utvendige prosjekter anbefaler vi Tung Oil

Vi anbefaler ikke å bruke «Touh coat»  strøk over melkemaling, da det kan gjøre det skjoldete.

Les merShow less
Produktdetaljer
01.20.0023.0330
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 25.00
Fusion Mineral Paint  Fargekart i printet utgave.  Vi har også et fargekart med "real tones". 
16 andre produkter i samme kategori:
Pressed fern
-40%
Vis mer
Tidsbegrenset tilbud
kr 47.40 kr 79.00
Fusion Mineral maling tester 37 ml "Pressed Fern " * En miljøbevisst formulering,  * Innebygget topp lakk * Null VOC og praktisk talt luktfri.  * Overlegen holdbarhet og eksepsjonell dekning. * Uv...
Damask
-40%
Vis mer
Tidsbegrenset tilbud
kr 47.40 kr 79.00
Fusion - Tester 37 ml  " Damask  " Prøveboks. Mengde passer til små ting som feks en liten krakk !
Lukk
Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Meny

Innstillinger