Self Care - By Fusion

Fusion Mineral Paint, " Self care kit":

100 % naturlige, miljøvennlige bi-drevne ingredienser for å berolige og myke opp huden din

Inneholder: Lavendel Propolis såpe, bivoks hånd- og hudkrem, naturlig bivoks leppebalsam og propolis salve. En godbit for enhver gjør-det-selv-er eller maler.

Se mer under "beskrivelse".

Les merShow less
Tidsbegrenset tilbud:
kr 566.10 kr 629.00
Beskrivelse

Gode og pleiende produkter !

Liker du og male mye så vasker du sannsynligvis hendene mange ganger om dagen i tillegg til daglig hygiene! Hendene blir ofte tørre og sprekker og man føler kansje at de generelt ikke  blir tatt vare på!

Disse veldig spesielle produktene har vært en del av en familieoppskrift hos Clapham's Beeswax i mange år, Fusion er så begeistret for å samarbeide med dem om disse nye selvpleieproduktene for malers hender! Ikke bare hjelper disse produktene huden din til å føles fantastisk, kremen forhindrer faktisk at malingen fester seg!

Dette settet er perfekt for gjør-det-selv’eren eller de med hardtarbeidende hender. Passer veldig fint som gave til en mamma,  en pappa eller en venn. 

Dette spesielle selvpleiesettet for malere-pakken kommer med denne spesialtrykte vesken for å gjøre gaver superenkelt!

Dette helt naturlige settet, som samler Fusion`s favorittgjenstander, inneholder alt du trenger for å ta vare på hardtarbeidende hender. Laget for hånd i små partier på Salt Spring Island, British Columbia, er hvert produkt designet for å myke opp og berolige huden din.

Lavendel propolissåpe: 

Skum opp i luksus etter en malingsøkt med denne milde såpen, laget med beroligende propolis, kokosolje, sheasmør og olivenolje. Mild duft med naturlige lavendeloljer.

Bivoks hånd- og hudkrem :

Denne familieoppskriften har blitt laget i over 30 år. Denne luksuriøse naturlige kremen er laget med ingredienser designet for å berolige huden din. Påfør på rene hender før du maler for å forhindre at malingen fester seg til hendene dine, noe som gjør oppryddingen enda enklere. Mild duft med naturlige essensielle oljer av lavendel og rosmarin. Bruk 2-3 ganger om dagen og du vil se en forbedring i huden din innen en uke.

Naturlig bivoks leppepomade:

Berolig tørre eller sprukne lepper med denne naturlige leppepomade, laget med Peppermint Lip Balm eller vår naturlige bivoks Propolis leppepomade. Perfekt hele året, denne vil etterlate leppene dine fulle av fukt og næring. 

Propolis håndsalve:

Dette er en ekte game-changer for de med sprekker og sår hud. Propolis er en harpiksholdig blanding laget av bier, og dens fordeler gjør den til en vidunderlig ingrediens: anti-sopp, antibakteriell, anti-inflammatorisk og antioksidant. Vi elsker å bruke denne salven på hender og håndledd etter en DIY-sesjon med maling. God for sprukne og tørre hender, hud, neglebånd og mye mer! Med de naturlige egenskapene til propolis er dette alltid en del av vårt førstehjelpsutstyr også!

Les merShow less
Produktdetaljer
01.71.0009.0000
Sist vist
Self Care - By Fusion Self Care - By Fusion
-10%
Vis mer
Tidsbegrenset tilbud
kr 566.10 kr 629.00
Fusion Mineral Paint, " Self care kit": 100 % naturlige, miljøvennlige bi-drevne ingredienser for å berolige og myke opp huden din Inneholder: Lavendel Propolis såpe, bivoks hånd- og hudkrem, naturlig bivoks...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
16 andre produkter i samme kategori:
" Cappucino "- Stain and finishing oil
-10%
Vis mer
Tidsbegrenset tilbud
kr 332.10 kr 369.00
Cappuccino 237 ml Stain and finishing oil  SFO er en kombinasjon av naturlige oljer og harpiks som trenger inn i treverket og skaper en holdbar og vann avisende overflate. Den legger ikke igjen en "film" på...
Fusion TSP
-10%
Vis mer
Tidsbegrenset tilbud
kr 179.10 kr 199.00
Fusion TSP 1 stk 250 ml  Fusion ™ TSP er en vannbasert biologisk nedbrytbar avfettingsmiddel som brukes til grundig rengjøring av en bar eller malt overflate før påføring av maling. Svært effektiv, det fjerner olje,...
Antique Glaze 60 ml
-10%
Vis mer
Tidsbegrenset tilbud
kr 116.10 kr 129.00
Antique Glaze 60 ml Fusion sine glasurer er ypperlige for "antikk look finish" på møbler eller vegger. Med eksepsjonell enkel påføring og lang åpen tid, gir glasuren ytelsen til en profesjonell finish som alle...
Fargekart printet
-10%
Vis mer
Tidsbegrenset tilbud
kr 22.50 kr 25.00
Fusion Mineral Paint  Fargekart i printet utgave. Få med 1 stk gratis ved kjøp av 2 bokser maling a 500 ml.  Vi har også et fargekart med "real tones". 
Produkt Guide
-10%
Vis mer
Tidsbegrenset tilbud
kr 44.10 kr 49.00
Alle spørsmålene dine er besvart her! Denne 60+ siders nye Fusion Mineral Paint-produktguiden vil inspirere deg gjennom hele utvalget vårt av produkter, og gir deg alt du trenger å vite og noen friske morsomme ideer...
Lukk
Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Meny

Innstillinger